opc_loader

Over ons


In november 2009 begon Siegrid Schuitmaker de webwinkel www.piepschuimletters.nl. Dat bleek een goede zet te zijn. Een gebruiksvriendelijke en inspirerende site, waar men op eenvoudige wijze letters en vormen kan bestellen. Het succes kwam als 'vanzelf', veel mond-tot-mond reclame en het bieden van snelle levertijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Halverwege 2015 is Piepschuimletters.nl over genomen door Theo ten Kate en Jelle-Jan Kroese die tevens eigenaar zijn van KKD uit IJlst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van ‘oneindige vrije vormen’ gemaakt van piepschuim. Denk hierbij aan meubels, plantenbakken, maar ook grote logo’s zoals bijvoorbeeld voor een evenement.

De overname van Piepschuimletters.nl was voor hun perfect te combineren, omdat Theo en Jelle al veel met piepschuim hebben gewerkt. Ze weten de kleine kneepjes van het materiaal en wat de mogelijkheden er van zijn.

Sinds begin 2016 is het bedrijf overgenomen door Theo ten Kate. Ook is de site vernieuwd om ook de zakelijke klant beter te bedienen voor het leveren van muurlogo's in kleur of grote 3D letters voor evenementen. Daarnaast is het bedrijf nu beter te volgen op Social Media om iedereen een impressie te geven van de mogelijkheden bij Piepschuimletters.nl en die zijn oneindig!