Mogen wij ons even voorstellen

Dit is ons verhaal dat oorspronkelijk is gestart in 2009 en nu floreert in IJlst. Al jaren maken wij mensen blij met piepschuim letters, logo’s en blow-ups, maar ook met meubels en zelfs plantenbakken.

Mogen wij ons even voorstellen

Ruim 10 jaar terug, in november 2009, begon Siegrid Schuitmaker de webwinkel www.piepschuimletters.nl. Een gebruiksvriendelijke en inspirerende site, waar men op eenvoudige wijze letters en vormen kan bestellen. De webshop was voornamelijk gericht op letters en teksten voor in de babykamers.

Halverwege 2015 is Piepschuimletters.nl over genomen door Theo ten Kate en Jelle-Jan Kroese, de eigenaren van KKD uit IJlst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van ‘oneindige vrije vormen’ gemaakt van piepschuim. Denk hierbij aan meubels, plantenbakken, maar ook grote 3D letters en logo’s voor de standbouw en evenementen.

In 2016 is het bedrijf overgenomen door Theo ten Kate en is er gekozen om, naast de particulier, de zakelijke klant beter te bedienen. De site is aangepast zodat de klant ziet dat we naast kinderkamer letters ook muurlogo’s in kleur en grote 3D letters voor beurzen, evenementen en congressen leveren.

In 2020 is er, tijdens de corona crisis, hard gewerkt aan een nieuwe frisse site. Met de nieuwe site willen we de klanten alle mogelijkheden van het piepschuim laten zien. Zo zijn er veel foto’s op de site te vinden van reeds geleverde projecten van letters, logo’s maar ook van hele andere objecten zoals blow-ups.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Acties en laatste nieuws over piepschuimletters.nl

© 2020 Piepschuimletters.nl, All rights reserved.