Grote 3D letters van piepschuim

Op zoek naar een tekst die vanaf grote afstand op moet vallen? Dan zijn de grote piepschuim 3D letters wat je zoekt. Door de hele BeNeLux leveren wij deze 3D letters. Voor beurzen, (online) evenementen, congressen, jubilea, huwelijken, bedrijfsopeningen, etc. En als de klant daar om vraagt plaatsen we ze zelfs drijvend op het water of in een weiland. Niets is ons te gek.

Grote 3D letters van piepschuim

Grote piepschuim 3D letters

Maak je congres nog succesvoller en kleed het podium aan met grote piepschuim 3D letters. Ook kunnen de letters d.m.v. een voetplaat buiten ingezet worden tijdens een jubileum of ander event.

Vraag een offerte aan

Vraag hier de offerte aan voor je grote 3D letters. De prijs van letters tot 70 cm en 5 cm dik wordt direct weergegeven. Voor grotere en dikkere letters vul je onderstaand formulier in en ontvang je van ons een passende offerte.

Love You

Blanco - Ral geen

Wij adviseren witte letters in kleur te spuiten zodat deze niet verkleuren door zonlicht.

Makkelijk voor het verlijmen van de letters op de muur

Wij maken je bestelling voor
21.18 EUR
Prijs inclusief btw
Betaal met iDeal, Creditcard en Bancontact
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meest verkochte 3D letters

Voor de meeste beurzen, evenementen en congressen leveren we letters van 95 cm hoog en 20 cm dik. Dit formaat letters past optimaal in een blok piepschuim en is daardoor prijstechnisch zeer interessant. Wij snijden deze dagelijks en staan, samen met onze vaste transporteur, garant voor een snelle levering. Vraag hierboven jouw grote 3D letters in de gewenste hoogte en dikte aan.

Letters in kleur

Naast blanco letters (wit) leveren wij ook letters in kleur. In onze eigen spuiterij voorzien wij de letters van iedere gewenste kleur. Als de grote letters meerdere jaren ingezet dienen te worden, kunnen wij ze sterk en duurzaam maken door ze te voorzien van een kunststof coating.

Grote 3D letters op podia

De afgelopen 10 jaar hebben we al heel wat kleine en grote podia voorzien van 3D letters. Een eye-catcher die zelfs achterin de zaal goed leesbaar is. Letters die op het podium staan voorzien we van een vlakke onderkant, zodat ze gemakkelijk zijn neer te zetten en uit zichzelf blijven staan.

 Ieder formaat is mogelijk

Alle letters worden gesneden uit grote blokken piepschuim. Dankzij onze grote CNC snijmachines kunnen wij elke formaat letter snijden. Letters tot 195×95 cm (hxb) kunnen we, in elke gewenste dikte, in één keer snijden.
Grotere letters zijn ook geen probleem, deze verlijmen we uit meerdere delen tot één geheel. Wil je letters gesneden in jullie eigen huisstijl dan ontvangen we graag een vector bestand van het logo. Deze kun je ook invoegen in het aanvraagformulier voor een 3D logo aan de muur.

Kunststof coating

Projecten die buiten ingezet worden en een lange levensduur vereisen, voorzien we van een kunststof coating. Deze kunststof hotspray coating zorgt ervoor dat de letters een sterke schil krijgen, waardoor ze extra sterk en duurzaam zijn. Voor een permanente opstelling voorzien we de letters van gegalvaniseerde buizen met een montageflens voor een verankering op de ondergrond.

Grote piepschuim 3D letters uit eigen werk

Piepschuim letters van groot naar klein
grote piepschuim 3D letters
Piepschuim 3D kunststof letters Middelsee

Vraag hier jouw grote 3D letters aan

De klant vond de letters super mooi en heeft ze zelfs dit weekend weer meegenomen voor een event in Ibiza!

Grote 3D piepschuim letters
Pien
Grote 3D letters

Hierbij stuur ik de foto's van de podium letters voor het digitale event, Jullie bedankt voor de snelle service. Helemaal top!

Grote piepschuim 3D letters
Paul
Grote 3D letters op podium

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Acties en laatste nieuws over piepschuimletters.nl

© 2020 Piepschuimletters.nl, All rights reserved.