3D logo op de muur? Bestel hier!

Klaar met die kale muur op je kantoor?  Opzoek naar een logo voor in de showroom of voor in je stand?

 

Wij hebben de oplossing en maken jouw logo in de gewenste huisstijl. Stuur ons het logo met de gewenste breedte/hoogte en wij maken het in 3D van piepschuim.

3D logo op de muur? Bestel hier!

Piepschuim 3D logo op muur

Wil je het logo van jouw bedrijf op laten vallen? Dit doe je met een 3D logo op de muur. Natuurlijk kan dit met een sticker of in acrylaat, maar dit kan vaak tot een beperkte dikte en wordt al snel erg kostbaar. Met het gebruik van piepschuim kun je het logo echt uit de muur laten komen waardoor je een mooi 3D effect creëert.

Eenvoudig jouw eigen logo op de muur bestellen

Bestel hier je piepschuim 3D logo. Upload je logo in een vector formaat. Geef de gewenste breedte van het logo door en wij sturen je een passende offerte toe. Let op : Kan je het logo niet uploaden, stuur hem dan rechtstreeks naar onze mail - info@piepschuimletters.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Extra opties

Om jouw logo nog beter uit de verf te laten komen bieden wij onderstaande extra opties aan.
 • PVC voorkant

  De piepschuim letters kunnen voorzien worden van een PVC voorkant. Dit zorgt voor een harde en strakke voorkant. De piepschuim structuur is niet meer zichtbaar. Het PVC is in elke kleur afspuiten zodat je de letters naar je huisstijl kan personaliseren. Ander voordeel is dat je de voorkant van de letter een andere kleur kunnen geven t.o.v. de rest van de letters.

 • Acrylaat voorkant

  Opzoek naar een hoogglans afwerking? Dan voorzien we de letters van een acrylaat voorkant. Acrylaat is alleen te verkrijgen in een hoogglans afwerking waardoor het een erg luxe uitstraling geeft. Let op dat acrylaat maar een beperkt aantal standaard kleuren heeft en niet op kleur te spuiten is.

 • Full color voorkant

  Bestaat je logo uit verschillende kleuren die niet te spuiten zijn dan voorzien we de voorkant van het logo van een PVC overlay met daarop een full color print. Stuur ons het gewenste logo in een vector bestand (ai, eps of pdf) en wij verzorgen de rest.

 • XPS letters

  Opzoek naar dikke letters met een strakke afwerking? Kies dan voor de XPS letters. Dit materiaal heeft een dichtere structuur t.o.v. onze piepschuim met fijne korrel. Het XPS is iets duurder en niet in elke dikte verkrijgbaar is.

 • Kunststof hotspray coating

  Wil je de letters voor het pand of buiten aan de gevel hangen? Dan worden ze voorzien van een kunststof hotspray coating. Er komt dan een kunststof schil om de letters heen waardoor ze extreem sterk worden. Deze afwerking is alleen mogelijk bij letters hoger dan 60 cm. De kunststof letters kunnen in elke gewenste RAL kleur afgespoten worden.

piepschuim letters overlayPiepschuim 3D muurlogoPiepschuim 3D logo met full color voorkantKunststof 3D gevel letters Berco

Ervaar het 3D effect

De 3D muurlogo’s worden standaard  op 5 cm dikte gesneden. Door de dikte van de letters krijg je een heel mooi diepte/schaduw effect waardoor de letters, in tegenstelling tot een sticker, echt in 3D uit de muur lijken te komen.

Naast de piepschuim 3D logo’s kunnen wij het logo ook nog op andere manieren aanbieden.

“Piepschuim?”

Jazeker! Niet het verpakkingsmateriaal dat je kent, maar een sterke en hoogwaardige kwaliteit piepschuim. Wij kunnen alle vormen uit piepschuim snijden en voorzien deze in een kleur naar wens. Dagelijks snijden wij piepschuimletters voor aan de muur tot grote 3D letters voor evenementen, feesten en jubilea.

Extra opties

Om de voorkant van de letters sterker en strak te maken kunnen we de letters ook aanbieden met een PVC voorkant. De voorkant van het logo wordt voorzien van een pvc overlay waarna we het in kleur verven. Het is zelfs mogelijk om het logo in acrylaat uit te frezen en deze op het logo te verlijmen. Acrylaat is echter in een beperkt aantal kleuren te krijgen. Het PVC kunnen we in elke gewenste RAL kleur spuiten.

Buitengebruik

Ben je op zoek naar een 3D logo voor op een buitengevel? Ook dit is bij ons mogelijk. Letters groter dan 50 cm kunnen wij voorzien van een sterke kunststof coating waardoor de letters weerbestendig worden en jaren ingezet kunnen worden. Voordeel hiervan, t.o.v. andere technieken, is dat we de letters dikker kunnen maken waardoor ze nog meer opvallen. Daarnaast zijn de letters eenvoudig op het pand te verlijmen en is het niet nodig in het pand te boren of schroeven. Grote 3D letters die permanent voor een bedrijfspand komen te staan voorzien we van een stalen constructie. Hierdoor zijn de letters eenvoudig te monteren en te verankeren. Naast kunststof letters en logo’s kunnen we ook 3D objecten leveren, deze objecten worden vaak als eyecatcher voor een bedrijfspand ingezet.

 

Voorbeelden van een 3D logo aan de muur

Piepschuim 3D muurlogo Antrekk
Piepschuim 3D muurlogo van Brandmerck
Piepschuim 3D muur logo Oreon

Wij maken jouw 3D logo voor aan de muur.

De afgelopen 10 jaar hebben we al voor honderden bedrijven een 3D muurlogo mogen maken. Onze klanten variëren van eenmanszaken tot multinationals. De ene keer leveren we enkel een muurlogo. Een andere keer leveren we tientallen verschillende logo’s voor een beursstand. Met onze productietechniek kunnen wij nagenoeg elk logo snijden en voorzien van de kleuren uit jouw huisstijl.

De 3D logo’s worden ingezet op bijvoorbeeld de muur van een kantoor, wachtkamer, kantine, in een showroom en tijdens beurzen.

Doordat we alle productietechnieken in eigen beheer en een eigen spuiterij hebben kunnen wij snel schakelen en het logo naar jouw wens maken.

Levertijd van een gemiddeld logo is 5-10 werkdagen.

Andere mogelijkheden voor jouw 3D logo op de muur

Piepschuim 3D muurlogo
Piepschuim 3D letters in twee kleuren
Piepschuim 3d letters Google Cloud groot

Vraag hier jouw 3D muurlogo aan

Het is allemaal prima gelukt en de leidinggevende is er ook blij mee!

Piepschuim 3D logo op muur
Rogier
3D logo op muur

Nogmaals bedankt en hebben in de toekomst weer contact.

Piepschuim 3D logo op muur
Remi
3D logo op muur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Acties en laatste nieuws over piepschuimletters.nl

© 2020 Piepschuimletters.nl, All rights reserved.