opc_loader

F.A.Q.

Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen

V: Wat is de levertijd?
A: U mag er vanuit gaan dat jouw bestelling binnen 3-6 werkdagen geleverd wordt. Dit geldt voor 'standaard' bestellingen, maatwerk bestellingen worden in overleg geleverd.

V: Hoe zit het nu precies met de hoogte van de letters?
A: Onze uitleg m.b.t. de hoogte van de letters vind u hier.

V: Hoe dik zijn de letters?
A: De letters en vormen zijn standaard 5 cm. dik. De sets vormen en figuren die per 5 stuks besteld kunnen worden, zijn ca. 1 cm. dik; een vorm of figuur van 5 cm. dikte wordt dan in 'plakjes' van 1 cm. gesneden.

V: Kunnen jullie ook letters leveren in afwijkende lettertypes?
A: Ja, dat kan. Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen.

V: Ik heb een (web)winkel en ik wil graag piepschuimletters verkopen. Kunnen jullie mij ook leveren?
A: Wij hebben ervoor gekozen om niet als groothandel te fungeren, maar specifiek als webwinkel voor particuliere en zakelijke klanten.

V: Ik wil de naam van mijn nog ongeboren kind bestellen. Stel dat mijn bestelling bij de buren wordt afgeleverd, kunnen zij dan zien wat ik besteld heb?
A: Onze bestellingen worden discreet ingepakt, er komt een extra beschermende laag piepschuim omheen en het wordt dan nog met bruin inpakpapier ingepakt. Zo is van buiten niet te zien wat er in zit. 

V: Leveren jullie ook in het buitenland?
A: Ja, wij leveren ook in het buitenland.

V: Ik heb mijn bestelling ontvangen en zie dat sommige letters doorgesneden zijn. Hoort dat zo?
A: Ja, onze letters en vormen worden 2D gesneden en hierdoor kan niet voorkomen worden dat uit letters en vormen met een 'gat' erin (zoals de a, b, d etc.) een zaagsnede bevatten. Dit is een heel dun naadje, waar de warme gloeidraad tweemaal langsgekomen is om het 'gat' eruit te snijden. Vind u dit storend, dan kunt u er voorzichtig wat kit of witte hobbylijm tussen doen en de delen voorzichtig op elkaar drukken.

V: Hoe kun je de letters aan de muur bevestigen?
A: Bij uw bestelling ontvangt u een handleiding, maar u kunt de handleiding ook hier downloaden.

V: Mijn letters wil ik laten neerzetten in plaats van ophangen. Kan dat?
A: Ja, in dat geval dient u dit bij de opmerkingen (in het bestelproces) te vermelden. Bij letters met een ronde vorm van onderen, zoals de 'o' en de 'u' maken wij dit vlak(ker). Letters die niet uit zichzelf kunnen staan, kunt u m.b.v. een ijzerdraadje steunen.

V: Kunnen jullie ook andere vormen maken, zoals bijvoorbeeld mijn bedrijfslogo?
A: Ja, dat is mogelijk. Om een prijsopgave te kunnen maken, ontvangen wij het liefst uw EPS bestand via de mail met daarbij de gewenste afmetingen. Weet u zelf niet hoe een EPS bestand werkt, kunnen wij dit vaak ook voor u maken. In dit geval kunt u het beste contact met ons opnemen.

V: Leveren jullie de letters ook in kleur?
A: Wij leveren standaard witte, dus ongeverfde letters en vormen. Wij bieden een aantal standaard kleuren aan waar u uit kunt kiezen als je de letters besteld. Staat uw gewenste kleur er niet tussen neem dan even contact met ons op. 

V: Met welke lijm plak ik mijn letters op onze (ruwe) muur?
A: Wij adviseren Polystyreenkit van Bison voor het definitief opplakken van letters op elke (ongelijke) ondergrond. Deze kit is verkrijgbaar bij de bouwmarkt in kitkokers en -bekers.

V: Ik heb net een bestelling geplaatst, maar ik ben iets vergeten te bestellen. Hoe voorkom ik dat ik opnieuw verzendkosten moet betalen?
A: Plaats nog een bestelling en kies dan voor de optie 'afhalen in Ijlst"; hierdoor vervallen de verzendkosten. Plaats dan bij de opmerkingen het ordernummer van de eerdere bestelling, dan verzenden wij deze tezamen. Wanneer u bericht heeft ontvangen dat uw order in productie is genomen of verzendklaar wordt gemaakt, is het handig om ook even telefonisch contact op te nemen.