opc_loader

Letter t|Berlin Sans fb demi|30 cm.

5,75
Beschrijving
Letter-, cijfer- of vorm van piepschuim, dikte 5 cm. De artikelen worden standaard wit (ongeverfd) geleverd.

Als je meerdere letters (tekst, naam) wilt bestellen, maak dan gebruik van onze eenvoudig tekst bestellen tool!

Extra informatie

Kies de juiste hoogte! Dikwijls krijgen we de vraag hoe breed een letter is bij een bepaalde hoogte. Hier kunnen we geen standaard antwoord op geven; de breedte van de letter is afhankelijk van het gekozen lettertype, de hoogte ?n de schrijfwijze.


Als je alle letters op ongeveer dezelfde hoogte wilt, kies dan voor HOOFDLETTERS. Wanneer je voor de combinatie hoofd- en kleine letters kiest, zal de afstand tussen het hoogste en het laagste punt van de tekst, de gekozen hoogte halen. Als voorbeeld: je wilt de naam Teun op 30 cm. De letter T zal dan 30 cm. zijn en de overige letters zijn dan in evenredige verhouding (zoals je het typt).


Wil je de naam Maartje op 30 cm., dan bedraagt de afstand tussen de bovenkant van de M en de onderkant van de letter j, 30 cm. De letter M zal dan?geen 30 cm. hoog zijn!! Bij de keuze voor de hoogte, kies je dus de maximale hoogte van de plaat piepschuim waaruit je bestelling wordt gesneden. Neem bij onduidelijkheden of vragen over de hoogte en/of breedte a.u.b. even contact met ons op.

Beoordelingen (0 )
Letter t|Berlin Sans fb demi|30 cm. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items