opc_loader

Verzenden


Pakketzending (max. afmetingen 100 x 78 x 58 cm./30 kg.)

Nederland: € 6,95
Europa: v.a. € 13,95
Wereld: v.a. € 26,95


Afhalen (op afspraak, in IJlst, Friesland)

Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de optie 'afhalen'. Als u hiervoor kiest vervallen de verzendkosten automatisch. U ontvangt bericht via de mail als uw bestelling klaar staat voor afhalen. Neem dan contact op om een datum en tijdstip af te spreken via 0515 - 53 33 02.
 

Verpakking

Uw piepschuimbestelling wordt goed ingepakt met een extra beschermende piepschuim plaat en bruin pakpapier. Zo kan niemand van buiten zien wat er in het pakket zit. We leveren het piepschuim zoveel mogelijk in het frame waaruit uw bestelling gesneden is. Deze frames beschermen uw letters en vormen tijdens het transport. Bij uw bestelling ontvangt u onze handleiding met tips over hoe je de letters kunt bewerken.


Levertijd

De levertijd van blanco letters bedraagt normaal ca. 3-6 werkdagen. Wenst u de letters in kleur te ontvangen dan bedraagt de levertijd 5-10 werkdagen. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u hiervan bericht via de mail. Als het een pakketzendig betreft, ontvangt u in die mail ook de track-en-trace gegevens.
In uw eigen account kunt u de actuele status van de bestelling volgen.