opc_loader

 


De naam Boele, geverfd in 1 matte kleur. De naam is ietwat scheef opgehangen. Wil je de naam recht ophangen? Gebruik dan het frame waarin je de letters ontvangt! Plaats de (eventueel gedecoreerde of geverfde letters) terug in het frame, doe afplaktape aan de voorkant over het frame. Smeer aan de achterkant de letters in met lijm of voorzie ze van Bison Polystyreenkit. Plaats in één keer het frame tegen de muur op de gewenste plaats. Druk voorzichtig, maar stevig aan. Haal de tape na enkele minuten los en verwijder heel voorzichtig het frame. En dan moet het recht op de muur hangen.


De naam Fenne is met zacht roze verf aan de zijkanten geverfd. De letters zijn op hun kop op verschillende stukken PIP-papier gelegd en toen zijn de contouren afgetekend. Daarna zorgvuldig uitgeknipt en op de letters geplakt. Décopatch lijm, boekbinderslijm of een andere, transparant opdrogende lijm is hier geschikt voor.


De naam LOBKE in zacht roze verf, met rondom bloemen met gat in zacht roze en zilvergrijze verf.


Plaat mdf met glanzende, rode acrylverf dekkend geverfd. Letters ongeverfd opgeplakt met Bison Polystyreen kit. De stickers onderaan de plaat mdf zijn gekocht bij Leen Bakker, en zijn zogenaamde containerstickers.


De naam Fenna, geverfd met magenta acrylverf en sterren en kroontje in zilverkleurige acrylverf.