auto left
hartjes right

Cijfer 1|Arial Black|20 cm.

Artikelnr: 2001091

Prijs : €3,75
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Waarderingen (0)
Letter-, cijfer- of vorm van piepschuim, dikte 5 cm. De artikelen worden standaard wit (ongeverfd) geleverd.

Als je meerdere letters (tekst, naam) wilt bestellen, maak dan gebruik van onze eenvoudig tekst bestellen tool!


Kies de juiste hoogte! Dikwijls krijgen we de vraag hoe breed een letter is bij een bepaalde hoogte. Hier kunnen we geen standaard antwoord op geven; de breedte van de letter is afhankelijk van het gekozen lettertype, de hoogte ?n de schrijfwijze.


Als je alle letters op ongeveer dezelfde hoogte wilt, kies dan voor HOOFDLETTERS. Wanneer je voor de combinatie hoofd- en kleine letters kiest, zal de afstand tussen het hoogste en het laagste punt van de tekst, de gekozen hoogte halen. Als voorbeeld: je wilt de naam Teun op 20 cm. De letter T zal dan 20 cm. zijn en de overige letters zijn dan in evenredige verhouding (zoals je het typt).


Wil je de naam Maartje op 20 cm., dan bedraagt de afstand tussen de bovenkant van de M en de onderkant van de letter j, 20 cm. De letter M zal dan?geen 20 cm. hoog zijn!! Bij de keuze voor de hoogte, kies je dus de maximale hoogte van de plaat piepschuim waaruit je bestelling wordt gesneden. Neem bij onduidelijkheden of vragen over de hoogte en/of breedte a.u.b. even contact met ons op.

Cijfer 1|Arial Black|20 cm. heeft nog geen reviews. Help anderen door hier je ervaringen achter te laten. Door op Schrijf waardering. te klikken kun je je mening achterlaten. Elke maand verloten wij een shoptegoed van 25,00 onder de schrijvers van een review.
button_write_review.gif

Over ons

Piepschuimletters.nl is hét adres voor piepschuimletters, logo's en vormen. 

Lees verder button

Gespoten letters

Piepschuim letters in kleur

Klantenservice

telefoon klantenservice

Onduidelijkheden of vragen?
Bel ons op 0515 - 53 33 02